+371 20 38 38 10
PROFILS  
0.00 €
Sākums > Ziņas

Ziņas

 

SVEICAM!!!  

Sirsnīgi sveicam Anfisu Cvetkovu par izpildītu kvalifikāciju un nopelnīto statusu 

"Zelta Grupas vadītājs"! 

Kā arī sveicam visus " Zelta" komandas līderus:

Jolantu Šūmakeri, Vitu Gruguli un Tatjanu Pučinsku 

par sasniegtiem izciliem pārdošanas rezultātiem janvārī.

Sveicam grupas, kuras izpildīja janvāra pārdošanas plānu:

Kodija, Rūķis, Pērlīte, Brilliant, Flora un Zvaigzne!!!

 

Jaunā gada ballīte ar portālu Семья.lv un Tupperware !
Sestdien, 7.janvārī ,2012 gadā notika tradicionālā Jaungada ballīte bērniem, kuru organizēja interneta portāls Семья.lv. Ballīte bija arī sākums veiksmīgai sadarbībai starp portālu Семья.lv un Tupperware Rīga pārstāvniecību.
 
Salatētis un Sniegbaltīte sniedza brīnišķīgu, krāsainu priekšnesumu un dāvāja jaungada dāvanas mazākajiem viesiem. Dāvanās bērni atrada saldumus un pārsteigumus no kompānijas Tupperware. Krāsainu un ļoti ērtu formiņu Lollitups - priekš mājas saldējuma taisīšanas . Tupperware viesus pacienāja ar vieglu desertu un mājas cepumiem.
Priekšnesuma laikā meitenes pastāstīja par sadarbības plāniem. Семья.lv portāla lietotājus sagaida interesanti kulinārijas konkursi, ar dāvanām no kompānijas Tupperware, ka arī tematiskās tikšanās un foruma sadaļa portālā.
 
Ballītes beigās tika izvēlēti uzvarētāji nominācijās – Labākais tērps zēnam, Labākais tērps meitenēm. Pašu oriģinālāko tērpu īpašnieki saņēma no Tupperware simbolisku ziemassvētku dāvaniņu – mīksto mantiņu - ziemeļbriedīti.
Uz drīzu tikšanos!
 

02.01.2012

 Tupperware aktīvisti apveic jaundzimušos!

Otrdien, 3.janvārī, Tupperware kompānijas pārstāvji apciemoja vecākus Rīgas Dzemdību namā, un tiem bērniņiem,kuri nāca pasaulē Vecgada vakarā, uzdāvināja jaukas pārsteiguma dāvanas.
„Bērna piedzimšana – vienmēr ir brīnums, bet jauna cilvēciņa nākšana pasaulē tieši Vecgada vakarā tiek sagaidīta ar vēl lielāku prieku un satraukumu ” – pieminēja Tatjana, viena no akcijas iniciatorēm: „Mēs vienkārši gribējām iepriecināt jaunās māmiņas un sagādāt viņām patīkamu pārsteigumu” !
 Izturību, mīlestību un pacietību jaunajiem vecākiem vēlot – Tupperware!
 
 18.06.2011
 
2011.gada 17.jūnijā notika Tupperware konsultantu pārgājiens uz Rīgas Centrāltirgu pēc zemenēm ar Tupperware Spaini Gigant. No 13.-19.jūnijam bija Tupperware Nordic Jubilejas nedēļa, kad Tupperware klientiem tika dota iespēja iegādāties 8,5l tilpuma rozā spaini, kurā ir ļoti ērti pārvadāt un uzglabāt dārzeņus un augļus, pārnēsāt sēnes un ogas, kā arī gatavot garšīgus skābētus gurķus, kāpostus, marinēt sēnes un taisīt kompotus.
Pārgājiena laikā konsultanti Rīgas Centrāltirgū pirka zemenes, kuras pārnēsāja Tupperware spainī, kā arī draudzīgi un jautri komunicēja ar tirgus pārdevējiem un pircējiem.

 

 
 
 
 

Sazinies ar mums

Vārds*
Uzvārds*
E-pasts*
Tālrunis*
Virsraksts
Teksts*

Oficiālā Tupperware pārstāvniecība Latvijā

SIA TWRIGA
Reģ. Nr. 40103392487







Adrese

Brīvības gatve 214b,
Rīga, Latvija,
LV-1039

Tālruņi
E-pasts
Darba laiks
P.
15:00 - 18:00


O.
09:30 - 18:00


T.
09:30 - 18:00


C.
09:30 - 18:00


Pk.
09:30 - 17:00


S.
slēgts


Sv.
slēgts
Par kompāniju
Copyright ©2011-2024 SIA "TWRIGA"