+371 20 38 38 10
PROFILS  
0.00 €
Sākums > Party > Mājas prezentācija

Mājas prezentācija

Mājas prezentācija

Mājas prezentācija ir Tupperware vizītkarte.

Mājas Prezentācija ir vienkāršas amerikāņu sievietes Brauni Vaisas ģeniālais izgudrojums. Vaisa pirmā piedāvāja izmantot tiešās pārdošanas, lai izplatītu Tupperware unikālos izstrādājumus.

Agrāk nezināmās pārdošanas metodes ieviešana bija riskanta: pircēji nebija pieraduši pirkt mājās, un viņu attieksme pret šo ideju bija ļoti skeptiska. Tomēr pirmā Prezentācija, kas noritēja 1948. gadā, bija ļoti veiksmīga.

 

ASV Mājas Prezentācijas metodei ir nosaukums Tupperware Home Party – Tupperware ballīte, jautrs un aizraujošs pasākums visiem viesiem.

Mājas Prezentācijas ātri iemantoja popularitāti ASV un drīz pārvērtās par kaut ko lielāku, nekā tikai rīks preču pārdošanai. „Ballītes ar Tupperware” atklāja sievietēm neticamas iespējas: vairāk saskarties, tikties ar interesantiem cilvēkiem, pelnīt un veidot karjeru, mācīties pārdošanas tehnikas.

 

Pēc Mājas Prezentāciju organizēšanas rakstura var noteikt Tupperware biznesa galvenās pazīmes – starptautiskie standarti, dinamiskums, stabila attīstība un augsta personāla motivācija.

 

Mājas Prezentācija ir Tupperware vizītkarte – tieši pateicoties Home Party uzņēmums Tupperware ieguva starptautisko popularitāti. Šodien ik 2 sekundi pasaulē notiek Mājas Prezentācija. Te arī slēpjas Tupperware biznesa grandiozo panākumu noslēpums.

 

Šobrīd Brauni Veisas izstrādātā metode tiek izmantota daudzās lielās kompānijās visā pasaulē. Visdažādākās organizācijas, sākot ar Interneta pakalpojumu sniedzējiem līdz pat sieviešu veļas ražotājiem, atkal un atkal atklāj sev Tupperware Mājas Prezentāciju priekšrocības.

 

Jūs viegli varat kļūt par Prezentācijas namamāti – vienkārši piezvaniet pa telefonu vai aizpildiet pieteikuma formu, un ar jums sazināsies pieredzējušais konsultants. Ar viņu jūs sarunāsiet prezentācijas datumu un laiku, izvēlēsieties jums interesanto tēmu un uzaicināsiet viesus. Pamēģiniet! Tas ir jautri!

Sazinies ar mums

Vārds*
Uzvārds*
E-pasts*
Tālrunis*
Virsraksts
Teksts*

Oficiālā Tupperware pārstāvniecība Latvijā

SIA TWRIGA
Reģ. Nr. 40103392487







Adrese

Brīvības gatve 214b,
Rīga, Latvija,
LV-1039

Tālruņi
E-pasts
Darba laiks
P.
15:00 - 18:00


O.
09:30 - 18:00


T.
09:30 - 18:00


C.
09:30 - 18:00


Pk.
09:30 - 17:00


S.
slēgts


Sv.
slēgts
Par kompāniju
Copyright ©2011-2024 SIA "TWRIGA"