+371 20 38 38 10
PROFILS  
0.00 €
Virtuves ierīces > MandoJunior

MandoJunior

Artikuls / Preces ID  T41
49.90 0.00

ParametriПараметры

Размер:Izmērs: 27,8 x 10,8 x 4,7 cm

Объём:Tilpums:

Piedāvājums perfekcionistiem!

(var iestatīt uz 3 biezumiem)

Preces apraksts 

 Tas palīdzēs jums perfekti sagriezt pat sarežģītākās sastāvdaļas - sīpolus, ingveru, augļus, sēnes. Jūsu rokas tiks aizsargātas ar īpašu turētāju.

  • Mazu rīvi ir ērti nomazgāt un uzglābāt.

! NEMĒĢINIET uzasināt asmeni.

  • Ja izstrādājums krīt zemē, ļaujiet tam nokrist uz grīdas. NEKAD nemēģiniet to noķert; tas var radīt savainojumus. Vienmēr uzglabājiet bērniem nepieejamā vietā. Neatstājiet izstrādājumu bez uzraudzības, ja tuvumā atrodas bērni. Padomi tīrīšanā Noņemiet no izstrādājuma slīdni un pārtikas turētāju.
  • BRĪDINĀJUMS! Mazgājiet asmeni piesardzīgi, jo tas ir ļoti ass. Ja mazgājat izstrādājumu ar rokām, izmantojiet birsti, lai izvairītos no saskares ar asmeni. taupītu Lietošana un kopšana
  • Šim izstrādājumam ir divvirzienu asmens, tādēļ sagriezt pārtiku šķēlēs varat no abām rīves pusēm.
  • BRĪDINĀJUMS! NEIZMANTOJIET izstrādājumu BEZ PĀRTIKAS TURĒTĀJA. Asmens ir ass un, ja pārtikas turētājs netiek izmantots, tas var radīt savainojumus.
  • BRĪDINĀJUMS! Nepieskarieties ar pirkstiem asmenim, jo tas ir ļoti ass. Augstās kvalitātes asmens ir paredzēts griešanai ar minimālu spēku, un ar to IR jārīkojas ar vislielāko piesardzību.
  • Izstrādājumu var mazgāt trauku mazgājamajā mašīnā. Tomēr, lai pagarinātu asmens kalpošanas laiku, izstrādājumu ir ieteicams mazgāt ar rokām. Stingri ieteicams nomazgāt asmeni tūlīt pēc katras lietošanas reizes un kārtīgi noskalot.
  • NEĻAUJIET asmenim nonākt saskarē ar citiem metāla, keramikas vai stikla priekšmetiem, jo tas var sabojāt un padarīt neasu griezējmalu.
  • Jūs varat izmantot jebkuru mājsaimniecībā lietojamo cepamo ellļu plankumu notīrīšanai. Plankumu parādīšanās neietekmē izstrādājuma lietošanu un uz šo gadījumu neattiecas firmas „Tupperware" izstrādājumu garantija.

Garantija „Mando Junior" ir tāda pati kvalitātes garantija kā visiem „Tupperware" izstrādājumiem, kas nodrošina tā apmaiņu, ja izstrādājumam tiek konstatēti kādi ražošanas vai materiālu defekti, pareizi to lietojot mājas apstākļos. Šī garantija neietver nolietotu asmens nomaiņu vai izstrādājuma sarūsēšanu vai cita veida bojājumus, kas radušies nolaidīgas rīcības vai nepareizas izstrādājuma lietošanas rezultātā.

 

  • Nelietot saldētavā
  • Drīkst mazgāt trauku mazgājamā mašīnā

Sazinies ar mums

Vārds*
Uzvārds*
E-pasts*
Tālrunis*
Virsraksts
Teksts*

Oficiālā Tupperware pārstāvniecība Latvijā

SIA TWRIGA
Reģ. Nr. 40103392487







Adrese

Brīvības gatve 214b,
Rīga, Latvija,
LV-1039

Tālruņi
E-pasts
Darba laiks
P.
15:00 - 18:00


O.
09:30 - 18:00


T.
09:30 - 18:00


C.
09:30 - 18:00


Pk.
09:30 - 17:00


S.
slēgts


Sv.
slēgts
Par kompāniju
Copyright ©2011-2024 SIA "TWRIGA"